Stefanie Verlage

Wilma combineert een grote kennis van zaken met ouderwetse service die je tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, denkt op een bijzonder professionele en constructieve manier met je mee en lost mogelijke knelpunten op voordat ze zich überhaupt kunnen voordoen. Ze heeft mijn website www.fieldsofvision.org opnieuw opgebouwd nadat de site aan hackers ten prooi was gevallen en heeft me van waardevolle tips, links en een handleiding voorzien waarmee ik zelf aan de slag kan, maar is ook bereid om te helpen nadat de klus is geklaard. Wilma is bovendien een bijzonder prettig persoon om mee te werken en zaken te doen. Ik beveel haar en Topzone dan ook van harte aan!


Stefanie Verlage
08-06-2014 via Linked-In
www.fieldsofvision.org

Hetty Huussen-Sluyter

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Waar voor uw geld. Wilma levert kwaliteit, denkt met je mee, is heel servicegericht. Ik had graag alle kenmerken aangeklikt.
Ze ziet altijd mogelijkheden, is creatief in denken en gaat net zolang door tot je echt tevreden bent. Ik vind haar deskundig, heel betrouwbaar. Zij heeft mijn website www.comfortvakantiehuizen.nl gemaakt. Na het maken, helpt ze je altijd weer. Dus een aanbeveling is meer dan verdiend!


Hetty Huussen-Sluyter
31-03-2013 via Linked-In
www.comfortvakantiehuizen.nl